De Keuken Recepten | |||
Aardappelschotel met olijven en witte wijn |
|||
Met 1 rode en 2 turkse (groene) paprika's gemaakt. Lekker pittig. Gegeten bij makreel met kaas. Goede combinatie.
Ingrediënten:750 gram vastkokende aardappels
Bereidingswijze:Aardappels schillen, wassen en in de lengte in 8 partjes snijden. Sjalotjes pellen en in vieren snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Olijven halveren. In stevige pan alle ingrediënten door elkaar scheppen, aan de kook brengen en afgedekt ca 40 minuten zachtjes laten sudderen. Af en toe omscheppen. Serveren bij stevige vis.
bijgerecht voor 4 personen ` WijntipSable fauves, of andere soepele witte wijn, Frankrijk
|
|
||
Top | © Elsje de Ruijter - Eader |