De Keuken Inleiding

De Keuken

 

De Keuken is de plaats waar het allemaal gebeurt: er wordt gekookt, gegeten, gediscussieerd en gedronken!

De basis voor dit deel van de website wordt gevormd door de stukjes die ik van februari 1998 tot eind april 2003 tweewekelijks schreef voor de Volkskeuken, de kookrubriek van de Volkskrant. Ik heb de stukjes gegroepeerd op onderwerp. Die vind je hier rechts.

Heb je al een ingrediënt voor ogen waarmee je iets wilt koken, dan hoef je niet door alle stukjes te bladeren. Een lijst met recepten helpt je snel op weg. Sommige recepten gaan vergezeld van een wijnsuggestie. Meer suggesties staan in Wijntips. Meer over wijn vind je onder De Wijn, in het menu links.

Ben je op zoek naar andere recepten, dan kan je misschien inspiratie opdoen uit mijn Boeken-top10. Alle besprekingen van boeken, tijdschriften en andere zaken heb ik gebundeld op één pagina.

Een serie over vitaminen valt onder het onderwerp Gezondheid!

Voor wie er van houdt met een rugzak op pad te gaan en zelf op een brander zijn potje te koken, heb ik een aantal tips en recepten. De titel van dit deel van de site is De Brander.

18-01-2012
Elsje de Ruijter

Biologische zaken

Groenten & zo

Gezondheid!

  • Met: vitamine ABC
  • Literatuur

    Vegetarisch

    Vis & schelp

    Kliekjes

      Top