De Brander Avondeten

Zoutezeepasta

 
Eenvoudige maaltijd, die goed te combineren is met een salade.
Inhoud (voor 2 personen) Werkwijze

I:
50 g gedroogde courgette of prei

II:
50 (zon)gedroogde tomaat, fijngesneden
250 g spaghetti

III:
1blikje ansjovis in olie

IV:
5 g provençaalse kruiden

V:
0,7 dl water

Verwarm het water met de groente. Voeg de inhoud van zakje II toe, roer de spaghetti los en laat alles 5 minuten koken. Plaats de pan op een warme plaats en laat hem nog eens 5 minuten staan.

Doe de ansjovis met de aanhangende olie in een pannetje en prak de kruiden er doorheen. Roer dit door de pasta.

Energie en gewicht per portie
ca. 2680 kJ
210 g pp
  • Bami goreng speciaal
  • Blauwe broccoli
  • Brandweersoep
  • Couscous el Jesses
  • Hete bliksem
  • Hutspot
  • IJslandse boerenkool
  • Kashmir curry
  • Moussaka
  • Nasi goreng speciaal
  • Nasi wasi
  • Paddo delight
  • Pasta primavera
  • Penne di papa
  • Pestopasta
  • Pomodori di mama
  • Risotto al Tonno
  • Riz tropical
  • Spinnenpoten
  • Tortellini du cammamwattes
  • Tortilla
  • Vliegende schotel
  • Vulkaanrijst
  • Zoutezeepasta
  •  

  • Energiewaarden
  • Voorbeeldmenu
  • Voorraadkast
  •   Top