De Brander Avondeten

Tortilla

 
Een goede koekenpan is een voorwaarde om dit gerecht te doen slagen.
Inhoud (voor 2 personen) Werkwijze

I:
10 g ui
100 g aardappelvlokken

II:
75 g eipoeder
1 tl zout
2 tl peper
1 tl knoflookpoeder
1 tl oregano

III:
5 dl water

IV:
0,6 dl olie

Week I een half uur in 4,5 dl koud water (of korter in warm water), breng aan de kook en laat 5 minuten doorkoken. Zet de pan vervolgens 20 minuten op een warme plaats (slaapzak) weg. Laat vervolgens afkoelen en meng II erdoor.

Verhit olie in de pan en schep een deel van het beslag in de pan. Bak op matig vuur aan één zijde bruin, keer voorzichtig om en bak de andere zijde. Houd de tortilla warm en bak de rest.

Energie en gewicht per portie
ca. 3180 kJ
125 g pp
  • Bami goreng speciaal
  • Blauwe broccoli
  • Brandweersoep
  • Couscous el Jesses
  • Hete bliksem
  • Hutspot
  • IJslandse boerenkool
  • Kashmir curry
  • Moussaka
  • Nasi goreng speciaal
  • Nasi wasi
  • Paddo delight
  • Pasta primavera
  • Penne di papa
  • Pestopasta
  • Pomodori di mama
  • Risotto al Tonno
  • Riz tropical
  • Spinnenpoten
  • Tortellini du cammamwattes
  • Tortilla
  • Vliegende schotel
  • Vulkaanrijst
  • Zoutezeepasta
  •  

  • Energiewaarden
  • Voorbeeldmenu
  • Voorraadkast
  •   Top