De Brander Avondeten

Pomodori di mama

 
Lekker bij Penne di papa.
Inhoud (voor 2 personen) Werkwijze

I:
50 g zongedroogde tomaten, in reepjes
10 g gedroogde uien
10 g gedroogde paprika
1/4 theelepel basilicum
1/4 theelepel oregano
snufje knoflookpoeder
snuf peper
snuf zout

II:
0,5 dl water

Verwarm het water en laat de overige ingrediënten daarin op een warme plek 10 minuten weken!
Breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat olie en azijn toe.

Energie en gewicht per portie
ca. 580 kJ
35 g

 

  • Bami goreng speciaal
  • Blauwe broccoli
  • Brandweersoep
  • Couscous el Jesses
  • Hete bliksem
  • Hutspot
  • IJslandse boerenkool
  • Kashmir curry
  • Moussaka
  • Nasi goreng speciaal
  • Nasi wasi
  • Paddo delight
  • Pasta primavera
  • Penne di papa
  • Pestopasta
  • Pomodori di mama
  • Risotto al Tonno
  • Riz tropical
  • Spinnenpoten
  • Tortellini du cammamwattes
  • Tortilla
  • Vliegende schotel
  • Vulkaanrijst
  • Zoutezeepasta
  •  

  • Energiewaarden
  • Voorbeeldmenu
  • Voorraadkast
  •   Top