I:
50 g courgette
20 g broccoli
(of 70 g gemengde groenten)
II:
20 g uien
50 g paddestoelen
III:
1 tl zout
1 tl knoflookpoeder
2 el basilicum
1/4 tl cayennepeper
IV:
250 g pasta
V:
50 g parmezaanse kaas
VI:
2 el olie
VII:
0,8 dl water
|
Doe zakjes I en II in twee losse pannen en overgiet ze met resp.
375 en 175 ml kokend water. Laat dit 15 minuten weken.
Breng 250 ml water aan de kook, giet het uien/paddestoelenmengsel
boven de groente af, voeg de pasta en de geweekte courgette/broccoli
mét het weekwater toe en laat het geheel even doorkoken.
Zet de pan vervolgens 10 minuten warm weg.
Verwarm de olie in een koekenpan, voeg de geweekte uien/paddestoelen
toe en fruit ze even. Doe de smaakmakers erbij.
Giet eventueel de pasta nog een beetje af, doe het uienmengsel
erdoor en strooi de kaas erover.
|