De Brander Avondeten

Pasta primavera

 
Een complete maaltijd. Schrik niet van de hoeveelheid basilicum; die heb je echt nodig!
Inhoud (voor 2 personen) Werkwijze

I:
50 g courgette
20 g broccoli
(of 70 g gemengde groenten)

II:
20 g uien
50 g paddestoelen

III:
1 tl zout
1 tl knoflookpoeder
2 el basilicum
1/4 tl cayennepeper

IV:
250 g pasta

V:
50 g parmezaanse kaas

VI:
2 el olie

VII:
0,8 dl water

Doe zakjes I en II in twee losse pannen en overgiet ze met resp. 375 en 175 ml kokend water. Laat dit 15 minuten weken.

Breng 250 ml water aan de kook, giet het uien/paddestoelenmengsel boven de groente af, voeg de pasta en de geweekte courgette/broccoli mét het weekwater toe en laat het geheel even doorkoken. Zet de pan vervolgens 10 minuten warm weg.

Verwarm de olie in een koekenpan, voeg de geweekte uien/paddestoelen toe en fruit ze even. Doe de smaakmakers erbij.

Giet eventueel de pasta nog een beetje af, doe het uienmengsel erdoor en strooi de kaas erover.

Energie en gewicht per portie
ca. 3240 kJ
170 g pp
  • Bami goreng speciaal
  • Blauwe broccoli
  • Brandweersoep
  • Couscous el Jesses
  • Hete bliksem
  • Hutspot
  • IJslandse boerenkool
  • Kashmir curry
  • Moussaka
  • Nasi goreng speciaal
  • Nasi wasi
  • Paddo delight
  • Pasta primavera
  • Penne di papa
  • Pestopasta
  • Pomodori di mama
  • Risotto al Tonno
  • Riz tropical
  • Spinnenpoten
  • Tortellini du cammamwattes
  • Tortilla
  • Vliegende schotel
  • Vulkaanrijst
  • Zoutezeepasta
  •  

  • Energiewaarden
  • Voorbeeldmenu
  • Voorraadkast
  •   Top