De Brander Avondeten

Paddo delight

 
Een maaltijd die heel wat lijkt, maar verbazend eenvoudig is.
Inhoud (voor 2 personen) Werkwijze

I:
50 g shii take

II:
50 g champignons

III:
200 g snelkook (zilvervlies)rijst
1 g zout

IV:
50 g magere melkpoeder
zakje kerriesaus

V:
100 g cashewnoten

7,5 dl water

Week de shii take en de champignons in een bodem heet water in twee aparte pannen. Kook de shii take vervolgens tot ze gaar zijn. Doe de paddestoelen in één pan, giet ze af en bewaar het vocht.

Breng 5 dl water aan de kook. Voeg III toe en laat dit 10 minuten koken. Na 5 minuten (in de slaapzak) is de rijst gaar. Leng IV aan met het paddestoelenvocht en extra water (totaal: 2,5 dl) en breng dit al roerend aan de kook. Voeg extra water toe als de saus te dik dreigt te worden. Roer de paddestoelen erdoor en warm de saus goed door.

Serveer de rijst met de saus eroverheen geschept en cashewnoten er bovenop.

Energie en gewicht per portie
ca. 3560 kJ
225 gram
  • Bami goreng speciaal
  • Blauwe broccoli
  • Brandweersoep
  • Couscous el Jesses
  • Hete bliksem
  • Hutspot
  • IJslandse boerenkool
  • Kashmir curry
  • Moussaka
  • Nasi goreng speciaal
  • Nasi wasi
  • Paddo delight
  • Pasta primavera
  • Penne di papa
  • Pestopasta
  • Pomodori di mama
  • Risotto al Tonno
  • Riz tropical
  • Spinnenpoten
  • Tortellini du cammamwattes
  • Tortilla
  • Vliegende schotel
  • Vulkaanrijst
  • Zoutezeepasta
  •  

  • Energiewaarden
  • Voorbeeldmenu
  • Voorraadkast
  •   Top