De Brander Avondeten

Moussaka

 
Lekker en pittig. Houd wat heet water achter de hand, want de maaltijd moet beslist niet droog zijn.
Inhoud (voor 2 personen) Werkwijze

I:
170 g aardappelsnippers
15 g gedroogde ui
30 g gedroogde courgette
30 g (zon)gedroogde tomaat, fijngesneden

II:
2 tl chilipoeder
1 tl paprikapoeder
1 el gedroogde peterselie
15 g eipoeder
10 g melkpoeder
1 tl zout
1/2 tl knoflookpoeder
1/2 tl nootmuskaat
1/2 tl gemalen peper

III:
50 g Parmezaanse kaas

IV:
1 l water

Verwarm het water en laat de inhoud van zakje I daarin wellen. Plaats de pan op een warme plaats. Breng het geheel vervolgens aan de kook en laat het 5 minuten doorkoken.

Giet het vocht vervolgens grotendeels af, maar laat een laagje van een vingerdikte achter. Roer nu de rest van de ingrediënten erdoor. Strooi de kaas pas op de borden over het gerecht.

Energie en gewicht per portie
ca. 2950 kJ
170 g pp
  • Bami goreng speciaal
  • Blauwe broccoli
  • Brandweersoep
  • Couscous el Jesses
  • Hete bliksem
  • Hutspot
  • IJslandse boerenkool
  • Kashmir curry
  • Moussaka
  • Nasi goreng speciaal
  • Nasi wasi
  • Paddo delight
  • Pasta primavera
  • Penne di papa
  • Pestopasta
  • Pomodori di mama
  • Polentofu
  • Risotto al Tonno
  • Riz tropical
  • Spinnenpoten
  • Tortellini du cammamwattes
  • Tortilla
  • Vliegende schotel
  • Vulkaanrijst
  • Zoutezeepasta
  •  

  • Energiewaarden
  • Voorbeeldmenu
  • Voorraadkast
  •   Top