I:
70 g wortel
25 g ui
II:
100 g melkpoeder
1 gram zout
peper
III:
160 g aardappelpuree
IV:
Vleeseters: rookworst (75 g per persoon)
Vega's: 40 g gemengde noten per persoon
V:
1 zakje mosterdsaus (à 50 gram) of 2 zakjes mosterd (à 5 gram)
9 dl water
|
Laat I 10 minuten op een warme plek in een bodempje warm water
weken. Voeg 8 dl water toe en breng het aan de kook. Laat de groenten
10 minuten koken. Roer vervolgens II in de pan. Breng weer aan de
kook, doe het vuur uit en voeg al roerende III toe. Plaats de puree
in een slaapzak.
Warm de rookworst in 25 minuten op. Laat het water niet koken.
(Ben je ergens bij een warmwaterbron; leg de worsten dan in het
warme water).
Maak een saus volgens recept of serveer de hutspot met mosterd.
|